Anghinare Violet de provence este o planta perena cu inflorescente care au un nucleu compact si aromat, cu gust rafinat asemantor nucilor sau alunelor.
Anghinare Violet de provence este o planta perena la care partea comestibila sunt inflorescentele tinere care seamana cu un con carnos de culoare verde si marimea unui pumn si sunt gata de cules in al doilea an, atunci cand pentru consum se folosesc pielitele carnoase si partea inferioara carnoasa. La anghinare Violet de provence inflorescentele ajung la diametrul de 7,5 - 12,5 cm si au nucleul compact si aromat, cu gust rafinat asemantor nucilor sau alunelor. Frunzele inflorescentelor au varfuri ascutite si se recomanda sa fie taiate inainte de consum. Anghinarea este un antioxidant puternic, o sursa foarte puternica de potasiu si foliate. Are nevoie de un sol umed moderat, intrucat umezeala prea mare poate sa o deterioreze. Perioada de vegetatie 120-150 zile.
Semintele sunt semanate acoperit pentu a produce rasaduri in luna februarie, si in aer liber, la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie.
Transplantare din aprilie pana in septembrie. Distanta 25-30 cm.Adancime 1,3 cm.
Specificatii tehnice:
Adancime: 1,3 cm
Insamantat: incepand cu luna februarie, martie-aprilie
Norma de insamantat: 0,100-0,120 Kg/hectar
Tipuri de productie: din seminte
Generalitati:
Continut: 20-25 seminte/gram
Greutate: 1 gram
Plantare: aprilie-septembrie
Recoltare: al doilea an - iulie-august
Vegetatie: 120-150 zile
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.