Seminte de gazon

Nu stii ce tip de gazon sa alegi?
Uite cateva sfaturi pentru alegerea semintelor de gazon potrivit.
Daca tocmai ai inceput sa iti reamenajezi gradina sau te-ai gandit sa plantezi gazon pe o zona care nu era folosita in alte scopuri, este bine sa stii ca nu orice tip de gazon se preteaza in orice situatie. Acum, exista diferite varietati de gazon, care se adreseaza unor nevoi specifice.

Gazon ornamental
Gazonul ornamental se foloseste in special pentru gradini si spatii verzi si este de obicei intercalat si cu arbusti ornamentali sau cu randuri de flori. Structura unui astfel de gazon este mai fina, pentru obtinerea unui aspect vizual placut. 
Recomandari:
Seminte gazon Landscaper Pro Finess

Gazon sport
Contrar denumirii sale, gazonul pentru sport nu se foloseste numai pentru terenurile profesionale de sport. Este un tip de gazon care se preteaza foarte bine pentru familiile cu copii,deoarece se foloseste si in curtile scolilor si gradinitelor. Principalul avantaj al gazonului pentru sport este faptul ca este foarte rezistent la traficul intens, se dezvolta bine si in conditii umbroase si este foarte placut la atingere.
In schimb, necesita mai multa intretinere, asa ca este ceva ce trebuie sa iei in calcul daca vrei sa ai un astfel de gazon in propria gradina. Trebuie udat zilnic – asa ca este bine sa ai in vedere si instalarea unui sistem de irigatie performant si este recomandat sa tunzi gazonul la fiecare trei zile.
Recomandari:
Seminte gazon Barenbrug Speedy Green
Seminte gazon Barenbrug Supersport
Seminte gazon Barenbrug Bar Power
Seminte gazon Barenbrug Rapide
Seminte gazon Barenbrug BarStadium
Seminte gazon Barenbrug SOS
Seminte gazon Barenbrug Sport
Seminte gazon Landscaper Pro Rapid
Seminte gazon Landscaper Pro Supreme
Seminte gazon Sport Amia
Seminte gazon Top Green Eurobudget

Gazon pentru conditii speciale
Daca gazonul se va afla intr-o zona umbroasa, in penumbra, sau dimpotriva, expus din plin la actiunea razelor soarelui, este nevoie sa alegi un gazon care rezista bine in astfel de conditii. Acolo unde este prea mult soare, gazonul trebuie sa faca fata unor conditii secetoase, pe cand la umbra este posibil sa nu se dezvolte atat de rapid, deoarece nu are suficient soare.
Recomandari:
Seminte gazon Landscaper Pro soare si umbra
Seminte gazon Barenbrug Water Saver
Seminte gazon Barenbrug Shadow
Seminte gazon rustic Amia
Seminte gazon rustic Vilmorin
Seminte gazon teren umbros Amia
Seminte gazon regarnisire Amia
Seminte gazon Top Green Micro trifoi 

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!