Fungicid Combiduo Forte 1 L

Solarex
Fungicid Combiduo Forte - fungicid preventiv si curativ de baza în programele de combatere a manei la cartof si tomate.
Cod Produs: 101428 Ai nevoie de ajutor? 0752101802
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Fungicid Combiduo ForteFungicid Combiduo Forte 1 L este un fungicid sub forma de lichid de culoare galben-brun, cu miros caracteristic, fungicid preventiv si curativ de baza în programele de combatere a manei la cartof si tomate. Este un produs cu actiune multi-site ce permite combaterea agentului patogen la diferite stadii de dezvoltare ale acestuia.

Combinatie unica de doua substante active:
-Cimoxanil, cu actiune de contact, penetranta, cu un efect retroactiv de la 1 zi pana la 2 zile de la producerea infectiei, si Propamocarb, cu efect sistemic, translaminar si antisporulant, absorbit si redistribuit în planta, cu actiune multi-site. Afecteaza formarea peretelui celular, dezvoltarea miceliului, reduce sporularea si germinarea sporilor.

Fungicid Combiduo Forte 1 L se utilizeaza la culturile si în dozele urmatoare: cartof (mana cartofului) si tomate (camp si spatii protejate) - mana tomatelor – 2,5L / ha.

Fungicid Combiduo Forte 1 L este compatibil cu majoritatea produselor fitosanitare de uz curent. Se recomanda consultarea tabelelor de compatibilitati si efectuarea unui test de compatibilitate pentru un amestec nou. 

Are triplu efect:

  • Preventiv, în perioadele de crestere activa, prin protectia noilor cresteri datorita propamocarbului;

  • Retroactiv, în interval de 48 ore de la inocularea infectiei datorita cimoxanilului; 

  • Curativ, stopeaza expansiunea manei datorita efectului combinat al celor 2 substante active. Intervalul între tratamente: de la 7 la maxim 10 zile, în functie de aparitia conditiilor favorabile de atac al manei. Se va utiliza un volum de apă de 300 - 400L la cartof si de 600 - 1000L la tomate.


Numarul maxim de tratamente pe an: 6 la cartof si 3 la tomate. Timp de pauza: 14 zile la cartof; 3 zile la tomate.
Momentul aplicarii: Se aplica preventiv sau la aparitia primelor simptome.
Pregatirea solutiei: se umple cu apa pana la jumatate rezervorul masinii de tratat, se adaugă cantitatea calculata de produs si apoi se completeaza cu restul de apa. Pe timpul umplerii si aplicarii se va agita bine solutia de stropit.
Tehnica de aplicare: se vor folosi echipamente terestre pentru aplicarea produselor de protectia plantelor utilizate în mod obisnuit la culturile respective.
Se va utiliza volumul de apa recomandat la hectar.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri Ora: 09:00-17:00

0752101802 office@biosel.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!